Reality Check

Wanneer je autorijdt, ben je voortdurend aan het schakelen tussen wat er op de weg voor je gebeurt en wat de meters op je dashboard jou vertellen, tussen vergezicht en het hier en nu. En wanneer er iets aan de hand lijkt met je auto, dan word je daardoor in beslag genomen. Je bent gericht op je auto en verliest de aandacht voor wat er om je heen gebeurt en waar je naar toe gaat.

Zo kan het ook zijn in de dagelijkse werkpraktijk. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen die ervoor zorgen dat jouw aandacht wordt opgeslokt door het hier en nu. En je niet toekomt aan goed om je heen kijken en overwegen wat er morgen en overmorgen op je afkomt. Door de urgentie van het heden is het vaak lastig om de mentale ruimte te hebben om dat te doen.

Dan kan het behulpzaam zijn om meedenkers te organiseren en zo ruimte te creëren, en aandacht te schenken aan de vraag van morgen en overmorgen. Wij – Erica Hehenkamp en Edwin Kaats – helpen jou daar graag bij. Wij nemen de tijd, creëren een geconcentreerde ‘ruimte’ om met jou vraagstukken te verdiepen. We denken mee, spiegelen, bieden alternatieve invalshoeken, en niet in de laatste plaats houden de opdringerige actualiteit even buiten de deur.

De vorm waarin we dat doen kan verschillen, dat ligt aan jouw behoefte en aan het vraagstuk.

We doen dit met zijn tweeën zodat we maximale ruimte en variëteit bieden in denken en ervaring.
Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op: